Prin navigarea pe acest site sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare.

Acuratețea infomatiilor este o prioritate pentru noi, însă pot apărea schimbări față de cele publicate pe acest site. Înainte de a lua decizii pe baza acestor informații vă încurajăm să ne contactați.

Utilizarea informațiilor se face exclusiv pe răspunderea persoanei care navighează. IDEOGRAF își declină raspunderea în legătură cu utilizarea informațiilor, adecvarea lor pentru contextul specific al persoanei respective, a companiei pe care o reprezintă sau a oricărui terț căruia i se transmit aceste informații. Informațiile de pe acest site nu reprezintă sfaturi pentru niciun fel de situație profesională sau personală. Pentru consiliere de acest tip vă rugăm să ne contactați.

Proprietatea informațiilor conținute de acest site este a societății IDEOGRAF s.r.l., cu excepția cazurilor unde este specificat altfel în mod explicit. IDEOGRAF își rezervă toate drepturile asupra acestor informații. Acest site poate fi citat cu condiția menționării explicite a IDEOGRAF și a inserării linkului la informația în cauză.

Pe site-ul IDEOGRAF pot apărea linkuri la pagini web ale terților sau conținut pus la dispoziție de alte site-uri. IDEOGRAF nu își asumă responsabilitatea pentru paginile web ale terților, care sunt guvernate de propriile lor politici de utilizare și de confidențialitate.

Acest site folosește cookies, pentru detalii vă rugam să citiți aici.