SJmed

Profil

Sandra jitianu este consultant în management cu expertiză în Resurse Umane și Managementul Schimbării și deține un MBA de la CEU Business School. Experiența sa cuprinde 15 ani de management de proiect și consultanță în următoarele domenii: servicii financiare, retail, producție, utilități, petrol și gaze, servicii profesionale (firme de contabilitate, avocatura).

Sandra  a desfășurat proiecte de consultanță în România, Elveția, Spania și Rep. Moldova și pe lângă română vorbește fluent germana, engleza și franceza.

Când nu face proiecte de consultanță, Sandrei îi place să țină workshopuri sau să stea de vorbă cu oamenii și să-i ajute să-și clarifice ce vor să facă astfel încât să obțină rezultatele pe care și le doresc. 

IDEOGRAF a fost înființat în 2017 de Sandra Jitianu, consultant în management cu expertiză în Resurse Umane și Managementul Schimbării având 15 ani de management de proiect și misiuni de consultanță în următoarele domenii: utilități, petrol și gaze, servicii financiare, retail, producție, servicii profesionale.

IDEOGRAF a derulat deja de la înființare proiecte de consultanță și training pentru companii din domeniul producției alimentare și serviciilor profesionale și se implică în organizarea evenimentelor care aduc comunitatea de afaceri din România împreună.

Sus